Steg 1

Registrera dig

Som ny kund skapar du ett konto genom att klicka på ”Skapa ett konto”-knappen på startsidan. Här fyller du i dina kontouppgifter.

Efter vi registrerat ditt konto så får du kontakt med din personliga projektledare, samt att vi delar en mapp med dig. Här ska du bekräfta din mejladress, och sen mottar du en unik verifieringskod som ger dig tillgång till SharePoint-mappen där du både laddar upp ljudfiler och mottar färdiga transkriptioner.

Steg 2

Lägg en beställning

Ladda upp dina ljudfiler till mappen genom att klicka på "Ladda upp", eller bara dra och släpp filerna från utforskaren och in i mappen. Efter att du laddat upp dina ljudfiler så behöver du förse oss med information om dem, exempelvis vilka tilläggstjänster du vill använda, samt när du vill att din transkribering ska vara färdig. Detta skriver du in i den Excel-fil som också finns i mappen.

Du ska exempelvis ange hur lång ljudfilen är, hur många som deltar i den och när du vill att allt ska vara klart.

Nu är beställningen gjord!

Steg 3

Beställningen bekräftas

När vi mottagit och hanterat din beställning skickar ansvarig projektledare ett mejl till dig och bekräftar detta.

Nu påbörjas arbetet med att omvandla ljud till text.

Steg 4

Klart!

När transkriberingen och granskningen är gjord så läggs de färdiga transkriptionerna in i din mapp. Vi skickar också ut ett mejl där vi meddelar att jobbet är klart, samt informerar om det är något särskilt som du behöver veta kring just dina filer.

Vi vill alltid säkerställa att du är nöjd med transkriberingen vi levererat innan projektet avslutas.