transkribering

Passion för ett väl utfört arbete

Kan man hänge sig åt noggrannhet och pålitlighet? Svar ja!

Vi på Transkriber är helt dedikerade att noggrant utföra våra transkriberingar och pålitligt leverera dem till ett konkurrenskraftigt pris, för vi vet att det är vad våra kunder efterfrågar. Vi jobbar nära våra kunder för att skräddarsy våra lösningar efter kundens behov.
 

Norrländsk kyla i ett skandinaviskt affärsklimat

Transkriber har sitt säte i natursköna Västanträsk, Västerbotten – en plats där stillhet och ro ger rätt kyla för att hantera viktiga arbetsuppgifter. Våra medarbetare är lokaliserade på flera olika ställen runt om i Sverige och Norge.

Vi finns med andra ord där du finns, oavsett var. Geografiska gränser övervinner vi genom en kombination av bra mötesteknik och klimatsmarta resor.
 

System och rutiner för excellent kvalitet

För att säkra jämn och god kvalitet har vi utvecklat ett eget system för kvalitetssäkring. Systemet har sin grund i TT-språkets skrivregler och kombinerar det med ett internt arbetssätt för att säkerställa likvärdig transkribering och vidareutveckling av våra medarbetares kunskaper. Som kund hos oss kan du vara säker på att din transkribering är av hög kvalitet, året runt i alla väder.

Nästa gång du kör längs väg 364 och passerar Västanträsk, sväng förbi för en kopp kaffe, ett samtal och en sjudundrans utsikt.

Tills dess, kontakta oss gärna och berätta om vad du behöver hjälp med!
 

Vår värdegrund:

■ Vi lyssnar på kunden och utför vårt arbete noggrant.
■ Vi arbetar professionellt och med stor integritet.
■ Vi tar ansvar för det arbete vi gör.